Tipus de Cigarrets Electrònics March 16 2015

Tipus de cigarrets electrònics
En el món dels cigarrets electrònics ha molts tipus i varietats de cigars electrònics des que van començar a proliferar en el mercat. Però els podríem agrupar en 3 grans grups que serien els següents: els d'un sol ús, els ego i els MOD s. A continuació entrarem en profunditat en cada un d'aquests 3 grups:

1) Cigarrets un sol ús
Els cigarrets sol ús són aquells d'un sol ús, és a dir no es poden reutilitzar. En tractar-se d'una cigarreta que està fabricat en una sola peça, els seus components no es poden separar. La bateria i claromizador estan units en una sola i única peça. S'usen fins que la bateria s'esgota i després es llencen.
Són molt còmodes i pràctics ja que no ens hem de preocupar per res quan els comprem ja que tot el que necessitem per vapejar està inclòs.
Com a contrapartida tenen limitacions, ja que les seves prestacions són inferiors a la resta de cigarrets electrònics. Els més comuns són els Sisha Pen, que és un estàndard dins de les cigarretes sol ús. Hi ha diferents sabors i diferents potències i a uns preus molt assequibles.
En resum, es tracta d'uns cigarrets súper pràctics per començar a vapejar, encara que amb certes limitacions. Poden ser una bona opció per introduir-se al món del vapeig com a primera opció, encara que hi ha usuaris que l'utilitzen diàriament.

cigarrillos desechables 

 2) Cigarretes eGo

Els cigarrets electrònics eGo són els més comuns en el món dels cigarrets electrònics. Es denominen eGo perquè així es diu al tipus de rosca que utilitza aquest cigarret electrònic. Encara que existeixen diversos tipus de rosca, la eGo és la més comuna i estandarditzada. Per aquest i entre d'altres motius, els cigarrets eGo han tingut moltíssim èxit.
Es tracta de cigarrets molt pràctics, duradors, còmodes i a preus molt competitius. Hi ha diversos models, però tots conserven el mateix tipus de rosca. Això permet que se li puguin acoblar gran quantitat d'accessoris, bateries o claromitzadors. Com que és un estàndard, aquesta rosca permet que gran quantitat de fabricants produeixin gran quantitat de productes que al final afavoreixen al consumidor, ja que troba una gran varietat d'articles compatibles per als seus cigarrets electrònics.
Els kits eGo es venen en 2 modalitats: en kits individuals i en kits dobles. La principal diferència entre un i altre rau en la quantitat de bateries i claromitzadoes inclosos en el kit. En el kit individual ve 1 bateria i un claromitzador, mentre que en el doble vénen 2 bateries i 2 claromitzadors. En ambdós tipus de kits també vénen inclosos un carregador, una ampolleta d'agulla i unes instruccions. És a dir, els kits inclouen pràcticament tot el necessari a excepció del líquid.
Vegem els principals tipus de kits ego existents al mercat:

Kit ego-T
Aquest kit és el més venut i més famós del mercat. Les seves bateries són llises, sense cap dibuix ni cap funcionalitat especial. Els seus claromizadores generalment són els CE4 o els CE5. Vénen en un estoig per poder-los guardar.

kit ego-T 

Kit ego Q i K
Són molt similars als kits eGo tradicionals, però les seves bateries són diferents ja que porten impresos uns dibuixos o patrons molt característics. També vénen en un estoig i en kits individuals o dobles.

ego-k 


Kit ego-V
Aquest kit es diferencia també per la seva bateria. Es tracta d'una bateria amb voltatge variable. Això permet canviar el voltatge amb què la bateria subministra energia al claromitzador. Com més energia subministra, més gran és el cop de gola i viceversa. D'aquesta manera, podrem escollir si volem notar un cop més fort o més suau.

ego-v


Kit ego-LED
Les bateries d'aquests kits incorporen unes llums en la seva base que s'illuminen quan vapegem.

ego led 


3) MOD'S
Els MOD's estan dissenyats especialment per vapejadores més avançats, que busquen treure el màxim profit de la seva claromitzador. No són més que bateries de gran capacitat i potència amb voltatge variable.
Estan dissenyats per obtenir un fort cop de gola, el més semblant possible al d'un cigarret tradicional. Hi ha molts vapejadors que els cigarrets eGo els saben a poc i necessiten experimentar un major fort cop de gola. És per aquest motiu que accedeixen a comprar un MOD.
Encara que tenen un preu bastant alt, tenen com a avantatge que la seva bateria és reemplaçable. És a dir, els MOD s estan compostos per una carcassa en la qual dins d'ella trobem una bateria recarregable. Aquesta bateria es pot extreure i reemplaçar-la. Això no passa amb les bateries eGo. Quan aquestes arriben al final de la seva vida útil (després d'haver recarregat diverses vegades) cal rebutjar-la sencera. En canvi en els MOD's podem conservar la carcassa i només comprar la bateria que es troba al seu interior.

MOD