Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Cigarrets electrònics Vaze

Cigarrets electrònics d'un sol ús

Els cigarrets electrònics d'un sol ús són uns dispositius que vénen llestos per vapejar i es llencen una vegada s'acaba la càrrega o l'e-líquid. La majoria dels cigarrets electrònics convencionals s'han de reomplir, en canvi els kits d'un sol ús s'usen i es llencen.
Els cigarrets electrònics d'un sol sol ús estan dissenyats per utilitzar-se i llençar-los una vegada que l'e-líquid s'hagi acabat. No necessiten ser recarregats ja que un cop el líquid s'esgota no es poden tornar a recarregar.
Els kits de cigarrets d'un sol ús compten amb grans avantatges per a aquells que vulguin vapejar d'una manera senzilla i ràpida. Aquests kits no necessiten un manteniment costós com la resta de kits, ni és necessari haver de canviar la resistència ni comprar e-líquids o estar carregant contínuament la bateria del dispositiu per a poder vapejar.

Kits de cigarrets d'un sol ús N One

Cadascun dels kits d'un sol ús N One conté una càpsula precarregada de 2ml d'e-líquid amb sals de nicotina a una concentració de 20mg/ml.
El dispositiu s'activa per inhalació i no hi ha botons per pressionar ni configuracions per ajustar, el que li brinda a aquest kit una senzillesa d'ús que d'altres kits convencionals no ofereixen.

Disposem kits N One en diversos sabors:
  • Ice Mango
  • Tobacco
  • Mentol
  • Ice Mint
  • Berry Blast
  • Black Ice
Els kits de cigarrets d'un sol ús N One són ideals per a vapejar durant un dia sencer.
Per començar a vapejar amb aquests dispositius, simplement cal inhalar a través del filtre i el dispositiu s'activarà automàticament. L'e-líquid té una proporció de 50% PG i 50% VG, el que el converteix en un vaporitzador suau i molt saborós.
Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?