Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Claromizadores eGo

Claromitzadors eGo

Els claromitzadors eGo s'anomenen així pel tipus de rosca que utilitzen. Aquesta rosca és la més habitual en el mercat dels cigarrets electrònics, sent un estàndard que utilitzen la majoria dels fabricants. Gràcies a aquest alt grau d'estandardització, els usuaris poden gaudir d'un ampli ventall de claromitzadors, entre els quals destaquen el CE4+, el CE5 i el CE5+, com a més populars. Són claromitzadors a un preu molt assequible però de gran qualitat i amb una gran producció de vapor. Aquests claromitzadors són compatibles amb qualsevol bateria amb rosca eGo.

Les diferències entre uns i altres ve donat pel tipus de resistència que fan servir. Tant el claromitzador CE4+ com el CE5+ es caracteritzen per incorporar resistències reemplaçables. És a dir, un cop les resistències d'aquests claromitzadors arriben al final de la seva vida útil, es poden reemplaçar per unes de noves. D'aquesta manera podrem aprofitar el claromitzador sense haver de comprar-ne un de nou i estalviar-nos uns diners. En canvi, la resistència del claromitzador CE5 no és reemplaçable, de manera que haurem de llençar-la un cop la resistència arribi al final de la seva vida útil.

Tant la resistència del claromitzador CE4+, com la del CE5 i la del CE5+ incorporen una metxa al tubet central. Aquesta metxa és la que s'impregna d'e-líquid per vaporitzar-se posteriorment i ser inhalat per l'usuari. Al claromizador CE4+ aquesta metxa és visible, mentre que en els claromitzadors CE5 i CE5+ està amagada dins del tub central.

Tots els nostres claromitzadors vénen precintats i compten amb la garantia i qualitat d’Enspirar.

Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?