Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Halo

Líquids Halo

Els líquids Halo són e-líquids 100% Americans, és a dir, fabricats, testats i envasats als Estats Units. Són uns líquids d'una qualitat suprema, amb sabors 100% naturals i amb una elevada producció de vapor. Halo és una multinacional americana amb centenars de treballadors i distribuïdors per tot el món i amb una alta reputació en la fabricació d'e-líquids per a cigarrets electrònics.

Halo té 4 premisses bàsiques per produir els seus líquids, que són: el gust, el cop de gola, la producció de vapor i el control de qualitat.

Sabor

El sabor dels e-líquids és una cosa primordial, ja que és el primer que notem al vapejar. És per aquest motiu, que Halo posa un especial èmfasi en aconseguir un sabor únic i genuí a través de productes naturals, l'addició d'aromes d'alta qualitat ia centenars d'hores de treball perfeccionant-lo.

Cop de gola

Es denomina així a la sensació que es té al vapejar quan la nicotina arriba a la gola i produeix una sensació similar a la de fumar una cigarreta tradicional. Una manera d'aconseguir aquesta sensació és augmentar el nivell de nicotina dels líquids. Però què passa amb aquells vapejador sque volen experimentar un cop de gola amb un baix nivell de nicotina? Halo amb la seva nova fórmula en la producció d'e-líquids ha aconseguit aquest cop de gola en líquids baixos en nicotina. Ara els vapejadors poden gaudir d'aquest cop de gola sense la necessitat d'augmentar el nivell de nicotina de la seva cigarreta electrònica.

Producció de vapor

La tercera premissa bàsica per a Halo és la producció de vapor. El vapor és el "fum" que el vapejador exhala i està molt influenciada per la qualitat de l'e-líquid. Halo ha treballat de manera efusiva en aquest aspecte per aconseguir una gran producció de vapor a l'exhalar, molt similar a la del tabac tradicional que satisfarà als vapejadors més exigents.

Control de qualitat

La quarta premissa i més important és el control de qualitat. Els líquids Halo estan produïts als Estats Units sota una estricta supervisió tècnica i sanitària en uns laboratoris i installacions adequades per a la producció d'aquest tipus de producte i portat a terme pels químics especialitzats mitjançant uns procediments i normes adequades.

Els nivells de nicotina dels e-líquids són testats periòdicament per assegurar una correcta concentració i venen envasats, precintats i amb data de caducitat.

Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?