Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Introducción a los cigarrillos desechables

Introducció als cigarrets d’un sol ús

En aquesta secció trobaràs cigarrets electrònics d'un sol ús. És a dir, es tracta d'un producte que només es pot usar una vegada. No permeten recarregar la bateria o reemplaçar cap peça. El seu ús es limita a la capacitat i autonomia de la bateria, no podent estendre la vida útil del mateix.

Aquests cigarrets tenen com a principal avantatge la seva facilitat d'ús ja que vénen totalment preparats per ser usats. No cal adquirir cap líquid ni accessori per poder utilitzar-los ja que la bateria i el claromitzador no es poden separar al estar units formant una única peça. Simplement aspirarem pel filtre situat en un dels extrems i vapejarem fins que esgotem la bateria. Encara que de mida reduïda, aquests cigarrets ens permeten vapejar durant hores i gaudir d'un gran sabor atès que la seva bateria i claromitzador són de gran qualitat.

En ser tan pràctics i d'una mida molt reduïda, aquests cigarrets són un producte ideal per iniciar-se al món del cigarret electrònic. És una manera perfecta per començar a conèixer l'ampli ventall de productes que hi ha al mercat d'una manera senzilla i molt econòmica. Un cop l'haguem provat, podem accedir a comprar un altre tipus de kits més avançats que ens proporcionaran una major potència i autonomia o bé seguir vapejant d'una manera pràctica i còmoda amb aquests cigarrets d’un sol ús.

Disposem de diversos sabors (tabac, plàtan, poma, cirera) i potències per a tot tipus d'usuaris (des 0mg fins 18mg).

Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?