Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Rosca 510

Què són les Bateries 510?

Les bateries amb rosca 510 van sorgir amb posterioritat a les de rosca eGo. Van partir de la tecnologia utilitzada en els primers cigarrets en forma de llapis i posteriorment han seguit evolucionant i acomodant-se a les tendències actuals.
El terme "510" va ser originalment nomenat per Joyetech, fabricant també de bateries amb rosca eGo. No obstant això, avui en dia, les bateries 510 són un terme utilitzat per a descriure un tipus de rosca universal.
Els cigarrets amb rosca 510 són tècnicament qualsevol que faci servir bateries amb rosca 510. Actualment resulta ser l'estàndard en la indústria del vapeig per a la majoria d'atomitzadors i tancs.

Avantatges de les bateries amb rosca 510

Els vaporitzadors amb bateries amb rosca 510 ofereixen avantatges sobre les que tenen les bateries estàndard. Aquestes tendeixen a tenir una durada major de la bateria i són més compactes i discretes. Alguns d'aquests vaporitzadors fins i tot inclouen tecnologia LED i LCD avançada.

Altres avantatges:
  • Són lleugeres
  • Portables
  • Compatibilitat creuada
  • Connexió sòlida
  • Facilitat d'ús
Vapejar amb bateries amb rosca 510 és increïblement fàcil. Comença a poc a poc, prenent petites calades amb descansos intercalats fins que trobis la dosi ideal.
Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?