Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Privacitat

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002 d'11 de juliol (Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic), la pàgina web www.enspirar.es amb domicili fiscal a C/Uruguai, 08195 de Sant Cugat del Vallès, Barcelona, compleix amb les polítiques de privacitat que es descriuen a continuació:

POLÍTICA DE PRIVACITAT I CONDICIONS GENERALS D'ÚS

1. ACCEPTACIÓ DELS TERMES D'ÚS
Els usuaris que accedeixen i utilitzen el portal www.enspirar.es ho fan de manera totalment voluntària i accepten les condicions d'ús descrites. Així mateix, l'usuari és conscient que accepta la Política de Privacitat una vegada llegits tots els seus punts i clàusules descrites al portal. L'usuari no podrà utilitzar el portal i els seus serveis amb un objectiu diferent al descrit.
Enspirar té el dret de cancel·lar l'accés al portal a aquells usuaris que no compleixin ni respectin les condicions generals.
Enspirar podrà canviar les condicions generals d'ús i altres condicions del portal quan així ho cregui oportú.

2. OBJECTE
Enspirar proporciona informació als seus clients a través del contingut propi del seu portal, però també disposa d'enllaços a terceres pàgines per ampliar aquesta informació. ENSPIRAR no té cap responsabilitat sobre el contingut d'aquestes pàgines, sent totalment aliè a qualsevol problema que pogués sorgir l'usuari en accedir-hi.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts del portal ENSPIRAR són propietat de la mateixa, tant el seu text, com el seu codi, imatges, menús o qualsevol altra dada. L'usuari no podrà usar aquesta informació per a fins comercials. Únicament ho podrà fer servir a manera informativa. Queda totalment prohibida la còpia parcial o total, la seva reproducció o manipulació sense el consentiment ENSPIRAR.
ENSPIRAR si autoritza a crear enllaços entre altres portals i ENSPIRAR sempre que l'enllaç no provingui de webs amb continguts il·legals ni que distorsionin la imatge de ENSPIRAR.

4. ÚS DEL SERVEI
L'ús del portal queda supeditat al fet que l'usuari respecti les normes descrites prèviament i que es regeixi per la legalitat vigent. L'usuari ha fa un bon ús del portal i sempre amb bona fe, quedant prohibit de manera explícita l'actuació amb l'únic objectiu de danyar la imatge del portal i fer publicitat comercial (spam).

5. CONDICIONS LEGALS
ENSPIRAR, d'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, proporciona de manera totalment gratuïta informació de la seva raó i domicil social i dades fiscals.

6. POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES
El portal ENSPIRAR compleix amb la Llei 15/1999 de Protecció de dades vigent. Per accedir a determinat tipus d'informació, l'usuari haurà de registrar prèviament acceptant les clàusules establertes en les que es descriu com seran tractades les seves dades personals.
ENSPIRAR només utilitzarà les dades recollides amb els objectius per als quals van ser emmagatzemats i mai amb altres fins diferents. En tots els casos, ENSPIRAR serà el responsable de l'ús i tractament de totes aquestes dades. ENSPIRAR utilitza cookies al seu portal, que en cap cas poden rastrejar el nom o cognoms de l'usuari o els seus discs durs.

7. EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT
El portal ENSPIRAR és aliè a qualsevol responsabilitat en cas que l'accés al seu portal es vegi interromput per causes relacionades amb el subministrament elèctric o problemes amb la línia telefònica o altres problemes de força major com sabotatges o ordres administratives o judicials. De la mateixa manera ENSPIRAR tampoc té cap responsabilitat sobre els danys que poguessin patir els usuaris en els seus ordinadors o dispositius mòbils per les causes prèviament enumerades.

ENSPIRAR també declina qualsevol responsabilitat sobre la precisió la informació disposada en el seu portal, les seves dades i actualitzacions.
Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?