Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Sals de Nicotina

Sals de nicotina

Com és ben sabut, la indústria de la cigarreta electrònica evoluciona constantment. Contínuament apareixen nous dispositius al mercat, hi ha avenços tecnològics en els seus components, les bateries cada vegada tenen més autonomia, etc. En aquesta secció parlarem sobre la innovació que recentment s'ha produït sobre els ingredients dels e-líquids, en concret de les sals de nicotina.
Les sals de nicotina o sal de nicotina, és un tipus de nicotina que es forma a les fulles de tabac i és molt més estable en comparació amb la tradicional que trobem en la majoria dels líquids per a cigarrets electrònics.
Aquesta requereix una temperatura més alta per a vaporitzar-se adequadament i els ions no viatgen als receptors de nicotina amb tanta facilitat. Es creen quan la base de nicotina es combina amb un àcid o múltiples àcids. Aquest procés crea una solució salina de nicotina i redueix el cop de coll.

Avantatges de les sals de nicotina

  • Les principal avantatge i benefici que aporta la sal de nicotina als líquids per a cigarrets electrònics és que dóna un cop de coll més suau al vapejar en concentracions altes de nicotina.
  • Això és beneficiós per a qui intenta deixar de fumar ja que el líquid juntament amb la sal de nicotina imita d'una manera més real l'efecte de fumar una cigarreta convencional.
  • Les sals de nicotina són un dels tipus de nicotina més eficaços per ajudar als fumadors de cigarrets a desfer-se d'aquest mal hàbit. A causa d'un major contingut de nicotina, les sals de nicotina s'assemblen més a l'efecte de fumar una cigarreta i, per tant, ajuden a frenar el desig.
Alguns dels líquids més recomanats amb sals de nicotina són:
  • American Luxury
  • Route 66
  • Fausto 's Deal
  • Arctic Attraction
  • Valkyrie 's Bounty
Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?