Oferta

No disponible

Esgotat

Cistella

    No hi ha productes a la teva cistella.

Preguntes freqüents sobre els cigarrets electrònics

Què és el cigarret electrònic i com funciona?

El Cigarret Electrònic és un dispositiu compost per: bateria, claromitzador i un filtre. El claromitzador conté un líquid aromàtic alternatiu al tabac anomenat e-líquid. Els seus ingredients principals són la nicotina (opcional), propilenglicol, glicerina vegetal i aroma artificial. Quan l'usuari inhala, un microprocessador activa el claromitzador que barreja l'e-líquid amb l'aire inspirat, creant una barreja en forma de vapor a una temperatura d'uns 50 - 60 ° C, comparable a la d'un cigarret tradicional. L'evaporació posterior crea la impressió de fum veritable.
En resum, el cigarret electrònic utilitza una tecnologia microelectrònica d'atomització altament sensible que permet simular l'acte de fumar sense patir els danys que produeix el fum de tabac.

Són els cigarrets electrònics més sans que els cigarrets tradicionals?

El Cigarret Electrònic és essencialment diferent de les cigarretes comuns perquè:
  • No conté tabac, quitrà, amoníac ni cianurs (El cigarret normal conté més de 4.000 substàncies tòxiques o nocives per a la salut)
  • No produeix combustió, sinó vapor de glicerina vegetal o propilenglicol (substàncies aprovades per a l'ús humà) i per tant no hi ha generació de monòxid de carboni.
  • No produeix cendres ni males olors.
  • No altera el color de les dents.
  • No hi ha possibilitat d'iniciar foc o incendis.
A més, el cigarret electrònic substitueix el tabac tant en els aspectes físics com psicològics del fumador:

  • Evita la síndrome d'abstinència de forma eficaç.
  • Les malalties pulmonars dels fumadors (actius i passius) són causades pel fum de la combustió de la cigarreta de tabac i els quitrans i toxines derivats d'ella i no per la nicotina, la qual es ven de forma lliure en farmàcies (xiclets, caramels, pegats, etc).
  • El vapor expulsat NO conté quitrà ni monòxid de carboni.
L'experiència d'utilizar el cigarret electrònic és molt semblant a la de fumar una cigarreta tradicional però sense ingerir les toxines cancerígenes del fum de tabac i produint la sensació d'inhalació de fum a través de la generació de vapor.

El cigarret electrònic produeix algun tipus d'olor?

No, el vapor no produeix cap tipus d'olor en ser exhalat.

Té gust el cigarret electrònic?

El gust del cigarret electrònic és molt similar al del tabac tradicional, encara que molt més suau i net, ja que no produeix sensacions tan fortes ni abrasives. El gust ve determinat per l'e-líquid, podent triar entre una gran varietat de sabors.

Qui pot utilitzar el cigarret electrònic?

El cigarret electrònic és per a ús exclusiu d'adults. Tampoc ha de ser utilitzat per dones embarassades o en període de lactància i per persones sensibles a la nicotina.

Per què la gent hauria d'utilitzar el cigarret electrònic?

La majoria dels fumadors fumen perquè gaudeixen de les agradables sensacions físiques i emocionals que reben al fumar cigarrets tradicionals. El cigarret electrònic proporciona tots aquests plaers, però sense danyar la seva salut, ni la de tercers i evitant una infinitat de problemes socials. És un hàbit més saludable de fumar, no produeix fum ni olor molest, no és inflamable, és còmode i a més és molt més barat que els cigarrets tradicionals.

És el cigarret electrònic més barat que els cigars tradicionals?

Sí, sense cap dubte. Un cop feta la inversió inicial en el Kit, l'estalvi mensual serà d'un 70% aproximadament.

Sóc nou en això, què necessito per començar?

Necessitaràs un kit d'inici i una ampolla d'e-líquid. Tots els nostres kits d'iniciació inclouen la bateria, el claromitzador i un carregador (per poder carregar la bateria). Et recomanem que compris e-líquids petites quantitats, per trobar el gust que més t'agradi. També és recomanable tenir sempre claromitzadors i bateries de recanvi, pel fet que aquests components són consumibles, i tenen una vida útil limitada.

Quina és la mitjana de vida dels components del cigarret electrònic?

Les bateries i claromitzadors han de ser tractats com a béns consumibles i, com a tals, es van deteriorant amb l'ús. La vida útil estimada és la següent:

- Claromitzadors: entre 1 i 12 mesos
- Bateries: entre 6 i 12 mesos

Què contenen els e-líquids?

Els components bàsics són: Glicerina vegetal, Propilenglicol, aromes i eventualment nicotina en diferents graus, per controlar la síndrome d'abstinència del fumador. Podem també utilitzar e-líquids sense nicotina.

Quant temps es triga a consumir una ampolla d'e-líquid?

Realment depèn de la freqüència amb què el facis servir. De mitjana, una ampolla de 10ml té una durada d'uns 2-4 dies.

Les bateries vénen carregades?

Les bateries s'envien carregades un 30% aproximadament. És recomanable carregar completament les bateries abans d'utilitzar-les.

Què indica el parpelleig de la bateria?

La llum intermitent a la part superior de la bateria indica que la bateria s'ha esgotat i necessita ser recarregada, o bé que el sistema de seguretat s'ha activat.
Fem servir galetes pròpies i de tercers#newline#per realitzar anàlisis d'ús i de #newline#mesurament de la nostra web per millorar#newline#els nostres serveis. Si continua navegant#newline#considerem que accepta el seu ús. Política de Cookies Llegir més Desitja acceptar?